Legal statement

Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbiakat. A honlapunk vagy bármely oldalának megnyitása az alábbi nyilatkozatunkban foglaltak elfogadását jelenti.

Szerzői jog

A Magyar Bankszövetség weboldalain elhelyezett minden szöveget, ábrát, letölthető dokumentumot, információt, egyéb tartalmat, ide értve azok elrendezését, megjelenési formáját is, szerzői jog védi. Hivatkozni rájuk, idézni belőlük csak a forrás pontos megjelölésével lehet.

Linkek

Szolgáltatásaink néhány olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, amely más szolgáltatók / partnerek oldalaira vezet. A Magyar Bankszövetség mindent elkövet, hogy csak olyan oldalakhoz biztosítsunk kapcsolatot, amelyek hasonlóan magas technikai és tartalmi követelményeknek tesznek eleget. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért a Magyar Bankszövetség nem vállal felelősséget.

Elemzések

www.bankszovetseg.hu-n található elemzésekben közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek, azok az elemzők saját véleményét tükrözik, mely újabb információk megjelenése esetén természetesen változhat. Az elemzésben szereplő információk hitelesnek tartott adatokon alapulnak, de azok valódiságáért, valamint az azok alapján készített előrejelzésekért illetve bármely, ezen információkra alapozott üzleti döntésért a Magyar Bankszövetség felelősséget nem vállal.

Back to Main Page