DRB Bank
1957
7800 Siklós, Felszabadulás u. 46/48.
72/805-800
72/805-827
titkarsag@drbbank.hu
Dr. Szalai Zsolt, Igazgatóság elnöke, Szerleticsné Kovács Emese, ügyvezető igazgató, Lakatos László, ügyvezető igazgató
OwnerJegyzett tőke
Hazai tulajdon119 db96,4 %
Külföldi tulajdon1 db3,6 %

• 50 éves múlt: A DRB Bank takarékszövetkezeti jogelődjeit 1957-ben alapították;
  • Erős helyi tradíciók: A Siklós és Vidéke Takarékszövetkezet 1976. január 1-én alakult a Beremend és Vidéke, valamint a Harkány és Vidéke Takarékszövetkezetek egyesülésével;
  • Földrajzi terjeszkedés: 1988-ban takarékszövetkezetként elsőként nyitott fiókot Pécsett, amit 1999-ben kaposvári és budapesti fióknyitások követtek;
  • Dinamikus fejlődés: Az elmúlt tíz év során megháromszorozta mérlegfőösszegét, mellyel a Dél-Dunántúli régió egyik legnagyobb regionális pénzintézete lett;
  • Kereskedelmi banki működés: A Siklós és Vidéke Takarékszövetkezet2009. július 9.-vel teljeskörű kereskedelmi bankká alakult, létrejött a DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt.;

A BANK STRATÉGIÁJA, MŰKÖDÉSÉNEK JÖVŐBENI IRÁNYAI

A siklósi székhelyű DRB Dél-Dunántúli Regionális Bank Zrt. a jogelőd Siklós és Vidéke Takarékszövetkezet tapasztalatára és hagyományaira építve járul hozzá minőségi banki szolgáltatás nyújtásán keresztül, Ügyfelei üzleti és magánéleti sikereinek és fejlődésének eléréséhez. A DRB Bank számára alapvető követelmény, hogy termékei és szolgáltatásai folyamatosan megújuljanak és lépést tartsanak Ügyfelei igényeivel és a piaci kihívásokkal.  A Dél-Dunántúli Régió szolgáltatójaként elsődleges feladata  a működési területén élő és dolgozó magánszemélyek és a  környezetében működő vállalkozások és önkormányzatok pénzügyi szolgáltatásokkal és termékekkel történő kiszolgálása. A DRB Bank tudja, hogy saját üzleti fejlődése csak akkor lehet teljes és eredményes, ha ennek révén hozzásegíti Ügyfeleit is célkitűzéseik maradéktalan megvalósításához: Együtt, sikeresen.