Citibank
1985
1051 Budapest, Szabadság tér 7.
(36-1)-374-5000
(36-1)-374-51-00
0640-24-84-24
Mr. Kevin A. Murray
TulajdonosJegyzett tőke
Hazai tulajdon--
Külföldi tulajdonCitibank Holdings Ireland Limited 100%

A Citi Magyarország 1985-ben kezdte meg működését a Citi első leányvállalataként a Közép-Kelet-Európa régióban. A Citi páratlan globális hálózatára és szakértelmére építve, a Citi Magyarország több mint 30 éve kínál ügyfeleinek innovatív megoldásokat a hazai piacon.

Napjainkban világszínvonalú termékek széles körével szolgálják ki lakossági, kis- és középvállalati, nagyvállalati, multinacionális vállalati, állami szektorbeli, valamint pénzügyi intézményi ügyfeleinket Magyarországon. A 2005-ben létesített budapesti Citi Szolgáltató központban jelenleg több mint 1500 szakember nyújt többféle szolgáltatást a technológia, az üzleti adminisztráció, a pénzügy, a kockázatkezelés és kontroll területein a Citi-vállalatok számára.

A Citinél elkötelezetten támogatják a közösségeket, ahol élnek és dolgoznak. A Citi globális stratégiájával összhangban hazai közösségi programjaik révén a fiatalok vállalkozási ismereteinek, illetve munkavállalói készségeinek fejlesztését támogatják.

A Citi Magyarország az írországi székhelyű Citibank Europe plc fióktelepeként működik Magyarországon 2009 januárjától, Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe néven. A Citibank Europe plc fióktelepeként egy nagyobb mérlegfőösszeggel és hitelezési kapacitással, valamint számottevő európai jelenléttel bíró szervezet tagjaként, még erősebb partnerként szolgálják ügyfeleiket Magyarországon.