K&H Bank
Kék szám:
Weboldal:
1987
1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9.
bank@kh.hu
Luc Popelier (elnök), David Moucheron (vezérigazgató)
A bank tulajdonosi szerkezete:
Tulajdonos Jegyzett tőke
Hazai tulajdon
Külföldi tulajdon 100 % KBC Bank N.V.

Az ország egyik vezető és országosan több mint 4100 munkatársat foglalkoztató pénzintézeteként a K&H célja, hogy ügyfelei igényeit minden időben magas szinten elégítse ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsa számukra. A K&H országszerte 208 lakossági fiókot működtet, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfelének kínál pénzügyi szolgáltatásokat. A magyar gazdaság működését 1760 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. Legfontosabb célunk, hogy partnereink pénzügyi igényeire a legmegfelelőbb megoldásokat kínáljuk. Ezért fejlesztjük folyamatosan termékeinket és szolgáltatásainkat. Ehhez egyaránt támaszkodunk tulajdonosaink évszázados szakértelmére és munkatársaink elkötelezett, magas szintű, innovatív szakmai munkájára.