Tagjaink

Polgári Bank Zrt.
Alapítás:
Cím:
Telefon:
Kék szám::
Fax:
E-mail:
Website:
1972
4090 Polgár, hősök útja 8.
+36-52/573-035
-
+36-52/573-139
titkarsag@polgaribank.hu
Elnök/Vezérigazgató(k):
Béke Lászlóné Chairman-CEO

Bemutatkozás

2013. december 31-én az 1972-ben alapított, polgári székhelyű Polgári Takarékszövetkezet zártkörűen működő részvénytársasággá, POLGÁRI BANK Zrt.-vé alakult át.

A hitelintézet öt megyében (Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Pest), 22 fiókban végzi tevékenységét, ahol kellemes és barátságos környezetben szakmailag felkészült munkatársak várják a már meglévő és leendő ügyfeleket.

Az „ÚJ UTAKON MEGÖRZÖTT TRADÍCIÓKKAL” szlogen is jelzi, hogy a magyar tulajdonú, helyi irányítású és döntésközpontú bank a régió meghatározó hitelintézeteként, megújult szolgáltatásokkal de továbbra is ügyfélbarát és rugalmas kiszolgálást nyújt ügyfeleinek.
A Polgári Bank elsősorban a lakosság, a kis- és középvállalkozások bankja, de jelentős szereppel bír az önkormányzati, alapítványi, egyházi és egyesületi számlák vezetése terén és a vidék, az agrárium finanszírozásában is.

A Bank fő küldetésének tartja, hogy helyben, a területi fiókok vonzáskörzetében nyújtson minél szélesebb körű pénzügyi szolgáltatást  ügyfelei számára. Ebben kiemelkedő  hely- és ügyfélismerete,  társadalmi és üzleti kapcsolatrendszere is támogatja.