Commerzbank Zrt.
1993
1054 Budapest, Széchenyi rkp.8.
(+36-1) 374-8100
(+36-1) 269-4574
info.budapest@commerzbank.com
Kozma András
OwnerJegyzett tőke
Hazai tulajdon--
Külföldi tulajdonCommerzbank AG100%

A vállalati ügyfelek professzionális kiszolgálására fókuszáló Commerzbank Zrt. már alapításától kezdve a hazai gazdasági élet aktív szereplőjeként van jelen a magyar piacon. Röviddel a rendszerváltás után, 1991-ben nyitott képviseleti irodát Magyarországon, majd a régióban elsőként 1993-tól már a Commerzbank AG 100 százalékos leányvállalataként kínálja pénzügyi szolgáltatásait a számlavezetéstől kezdve a különféle hitelkonstrukciókon át a faktorálásig.

A Commerzbank Zrt. frankfurti anyabankjának több mint 140 éves tapasztalatára, valamint eddigi hazai működésének sikereire alapozva a vállalati ügyfelek stratégiai partnereként és kompetens pénzügyi szolgáltatóként cégre szabott és innovatív szolgáltatásokkal segíti a vállalati szektor szereplőit.

Magyarországon budapesti központjából és vidéki régióközpontjaiból szolgálja ki ügyfeleit elkötelezett, több nyelven beszélő, nemzetközi és helyi tapasztalatokkal, kiváló pénzügyi szakismerettel rendelkező munkatársai segítségével